Gå på bio med IBIS!

Vi på IBIS ska gå och se “Galna av lycka” (La pazza gioia) en underbar italiensk film om två kvinnor med bipolär sjukdom på lördag 1 juli kl.14:45 på biografen Göta i Göteborg.
Du är varmt välkommen att gå med oss och se denna roliga men seriösa filmen om psykisk sjukdom och omvärlden. Filmen har fått fina recensioner och rekommenderas av många, så tveka inte att se den.

Galna av lycka
“Beatrice älskar att konversera med alla som orkar lyssna och hon vill gärna få folk att tro att hon är av rik börd och god vän med världens ledare. Donatella är en mer tillbakadragen och tystlåten tjej som bär på sin egen hemlighet. Bägge är gäster på samma mentalsjukhus i vackra Toscana och blir snart vänner trots sina olikheter. Paolo Virzìs nya film berättar en varm och humoristisk historia om en oväntad vänskap mellan två kvinnor och deras flykt från restriktioner och behandling. Enligt experterna är de fullständigt galna, men ute i samhället bland dem vi anser vara friska människor, ter de sig tämligen normala.” (www.sf.se)

Läs mer om filmen och hur du kan köpa biljett på: https://www.sf.se/film/NCG914228/galna-av-lycka

Det finns två sätt att ansluta sig. De som vill kan komma på Café Ibis på lördag kl.13 och sedan gå därifrån i grupp med Lena Nilsson i spetsen till biografen. Annars kan man komma och ansluta sig till gruppen direkt utanför biografen ca 10-15 minuter innan visningen.
Biografen Göta i Göteborg ligger på adressen Götaplatsen 9 i Göteborg.

Varmt välkommen!

P.S. Du behöver själv köpa biobiljetten. Det är bäst att göra det i förväg om du vill vara säker på att få plats på denna visningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*